Söta små smycken!

Att köpa smycken tycks inte vara något problem! För det finns hur många guld och smycke affärer som helst där ute! Men att hitta de små söta smycken som jag nämnde tidigare kan vara lite svårare! Som en någorlunda vanlig medelålders man som inte har så mycket tid över för att shoppa måste jag komma på ett fiffigt sätt att hitta rätt affär när jag är ute och letar till exempel ett par örhängen till min söta lilla tjej! Det bästa sättet tycker jag är att läsa på några bra bloggar innan för att skaffa sig information och efter att ha bestämt sig för vad man är ute efter och vart man ska vända sig för att köpa dem, åka handla och komma tillbaka! Det är lätt va!

Tänker du likadant så ska du titta på några bloggar som jag hittade under tiden! En mycket bra blogg är Cosas! Här hittar du länkar till de bästa smycken återförsäljarna i norden! Om du letar guld, silver, diamant av bästa kvalité titta på dessa länkar! Jag är säker på att du kommer att hitta det du är ute efter! Lycka till!  😉