Märkessmycken hittar du hos Hallbergs Guld

Det är alltid någonting annat med designade smycken. De unika och oftast gjorda i bästa kvalité! Och då tänker jag så här, varför jag ska köpa de smycken som är massproducerade när det finns unika och mycket vackrare guld och silversmycken till nästan samma pris. Det kanske har med det faktum att göra att man har sedan gamla tider sagt att guld är guld och att även om man köper designade guldsmycken så får man lika mycket betalt som de “vanliga”! Men jag kan med säkerhet säga att detta inte är fallet. Det är nämligen så här att för ett par år sedan var jag tvungen att sälja ett par smycken som jag hade haft sedan flera år tillbaka. Jag vill helst inte gå in på det men bara för att tillfredställa de nyfikna så bör det nämnas att jag behövde de pengarna till något viktigare och var tvungen att göra det! Hur som helst så var just dessa smycken designade av Flemming Uziel. Det här märket har funnits sedan 1964 och det är på det viset att jag själv var född just det året och smycket i fråga var faktiskt tillverkad detta år! För att göra den långa historien kort så sålde jag ringarna för 20 procent mer än vad jag hade fått om de inte var designade av Flemming Uziel! Jag kom tillbaka till samma butik efter ett par månader och till min förvåning så hade man ringarna kvar så jag slog till och köpte dem tillbaka. Okey då jag fick betala lite mer men jag är glad att jag kunde få dem tillbaka. Vet ni vad? Jag köpte ett par ringar till av samma märke och gav dem till min dotter, vilket jag tycker är helt underbart. Jag har sedan dess fortsatt att köpa märkessmycken, och jag är stolt över det jag har gjort! Om detta blir aktuellt för er också så föreslår jag Hallbergs Guld. Hos dem hittar ni de bästa märkessmycken som finns i Sverige. Jag tar och nämner några av dessa fantastiskt vackra smycken för att ni ska veta vad ni ska titta på när ni besöker en av deras butiker. Det första är självklart Flemming Uziel men ni hittar även Dyrberg KernEngelbert, EwaK och om ni är ute efter silver finns det märken så som Esprit, Finnfeelings  och Guess smycken. Resten lämnar jag till er! Lycka till! 😉