Guldsmycken i julklapp

 

Jag vet inte vad ni andra gör men jag tänker ge min tjej guld i julklapp!

I mitt tycke så finns det inte något bättre än guld att ge i julklapp. För det är vad kvinnor vill ha! Och jag säger “varför inte”! Med alla dyra prylar som har blivit så vanliga och att många förväntar sig att få dessa i julklapp (jag menar förståss alla de elektroniska makaparer som I-phones och dylikt) så är det mycket bättre med guld än någonting annat! De nya prylarna som folk ger i julklapp kommer efter några månader eller i bästa fall efter ett år att ha blivit gammalt skräp och då ska man på nytt köpa nya sådana och på så sätt egentligen bara kasta bort sina pengar! Och då tycker jag att det vore mycket mer klokt att söka en av de stora guld återförsäljarna och köpa något fint som förutom att det skulle kosta mindre, skulle göra henne mycket mer glad än allt annat! Det är vad jag tror i alla fall. De exklusiva smycken som tycktes vara för dyra en gång i tiden tycks plötsligt vara hur passande som helst att ge i julklapp! Matsilver kan också vara något för att göra damen hemma glad! Men i år så tänkte jag överraska henne med ett par fina diamantsmycken. På så sätt så har jag garanterat hennes uppskattning åtminstone 12 månader framåt. Eller hur?  😀