Det är “Alla hjärtans dag” snart!

 

Det är andra februari idag och detta innebär att det är bara 12- dagar kvar till “Alla hjärtans dag”. Ni vet ju själva hur tjejen kommer att reagera om man glömmer denna viktigaste dag som kommer en gång om året! Då får ni planera noggrant vad det är ni ska göra och vad det är ni ska köpa i present för just denna dag. Som bekant så kommer många av er att välja köpa smycken och det är precis detta jag kommer att hjälpa er med här nedan.

För den här viktigaste dagen för er respektive föreslår jag ett besök på någon av Hallbergs Guldbutiker. I mitt tycke så har Hallbergs i särklass de bästa smycken, och detta för att de har varit med sedan lång tid tillbaka. Hallbergs Guld har sedan 1860 stått för kvalitet, kunskap och service när det gäller smycken. Det är mot bakgrund av detta som jag tycker att om man nu är intresserad av att köpa guld eller andra smycken blir ett besök på Hallbergs ett måste!

Om jag tar och nämner alla de märken de har samlat i deras respektive butik så kommer ni att förstå varför är dem det självklara alternativet i mina ögon.